www.perroklubben.se
Båda mina hundar är av rasen Perro de Agua Espanol. En ras jag kommer att vara trogen!

"Perron är en rustik hund, atletiskt byggd som behöver regelbunden motion och stimulans. Den är till karaktären trogen, lydig, glad, arbetsvillig, vaksam och välbalanserad. Till det också exceptionellt lättlärd och anpassningsbar."

www.aberlours.se
Min tik, Cocos, kommer från Aberlours kennel. Susanne och jag är nära vänner och har ett tight samarbete. Jag är glad för att många valpköpare från Aberlours börjar valpkurs hos mig. Ofta fortsätter de med vardagslydnad, rallylydnad och tävlingslydnad. Och blir goda vänner!

www.chiegas.se
Anna Grevåker i Helsingborg startade sin kennel Chiegas 2013. Även Anna föder upp Perro de Agua Espanol.  Det händer att hon tillsammans med Vega dyker upp på min drop-in träning.

www.oohyes.se
Jag lärde känna Åsa Eriksson 2012, som en av mina mest ambitiösa kursdeltagare. Smilla (Aberlours Ooh Baby), som är familjens första hund, tränas och tävlas i såväl lydnad, rallylydnad, agility, viltspår och utställning. Med fantastiska meriter! 2015 fick hon sin första valpkull och från denna fick Mizu stanna och utöka familjen/flocken.

www.nasetshundskola.se
Det var hos Jessica Guibbi Högborg jag gick instruktörsutbildning.

www.skk.se
"Svenska Kennelklubben är hundägarnas riksorganisation och företräder alla hundar, hundägare och hundälskare i Sverige. Med våra 300 000 medlemmar är vi en av landets största intresseorganisationer. Vi sprider information, utbildar och väcker debatt – och visar på den stora glädjen och nyttan med hund!"

www.brukshundklubben.se
"Svenska Brukshundklubben är en ideell medlemsorganisation för aktiva hundägare, specialklubb i Svenska Kennelklubben och frivillig försvarsorganisation.

Våra medlemmar tränar, tävlar och arrangerar aktiviteter som agility,rallylydnad, bruksprov med spår, sök, rapport och patrull, IPO, IPO-R,lydnad, patrullhundar, räddningshundar, utställningar, kurser för hundägare och långsiktiga avelsarbeten."

www.sbktavling.se
Det är under denna sidan du anmäler dig till tävlingarna! (utom Utställningar, de sköts av SKK)

www.veterinargruppen.se
Denna smådjursklinik med specialistkompetens (ligger i Tygelsjö) är jag kund hos. Kan varmt rekommendera dem, du möts av vänlig och mycket kunnig personal!

www.satchmos.net
Satchmos i Lund är den djuraffären i Skåne, om inte i Sverige, med bredast sortment. Du hittar i princip allt du behöver här. Bor du inte i närheten har de även en webbshop

www.hundensandrahem.se
Hunddagis och hundpensionat strax utanför Svedala.

www.anamiacats.se
Kattuppfödning i Oxie av rasen La Perm. En lockig ras som fäller sparsamt och är väldigt hundlik.