KURSER

Det ska vara roligt att ha hund! En bra relation är grunden till allt, att ha kontakt och kommunikation. Hunden ska vilja vara vid dig, för det är där det händer roliga saker. Vad ni gör tillsammans spelar mindre roll, så länge det ger hunden stimulans, att den får jobba med huvudet och nosen - samt att ni båda tycker det är roligt!

Jag arbetar med positiva metoder och bygger all träning på glädje, lek och belöning! Naturligtvis är det viktigt med en lugn, trygg och konsekvent flockledare. Målet är att skapa en bra relation och kommunikation med hunden.

Jag håller löpande kurser i:

DROP IN, vardagslydnad
Kom när du kan och vill, söndagar 10.00-11.00 i Käglinge rekreationsområde.

Vägbeskrivning: Kör 101 ut från Malmö mot Anderslöv. I Käglinge, skylt mot Käglinge naturreservat till höger. Följ vägen ner till grusvägen och ”andra” parkeringen. Vi samlas vid bilarna. Tänk på att hundarna ska inte hälsa på varandra innan träningen, då blir det mycket svårare för er att få kontakt under lektionen. 

I grupp tränar vi vardagliga saker som sitt, ligg, stanna kvar, hit. Alla tränar på sin nivå och utför övningarna med den störning som hunden klarar av.

Jag rekommenderar inte att man har sele eller flexikoppel när vi tränar.
Tag med mjukt godis i små bitar, favoritleksak och vatten!

Ibland provar vi på rallylydnad, vattenapportering, agility, spår, uppletande mm.

PRIS: 100 kr/gång
AKTUELLA DATUM: Se min facebook sida för aktuell info

Ingen föranmälan. Betalas kontant på plats/per gång.

Vid behov håller jag även VALP- och RALLYLYDNADKURSER.
Dessa lanseras alltid i förväg på min blogg och facebook sida.

KLIPPNING

För pris och tidsbokning maila eller ring mig 073-504 78 03.